Uw installatiebedrijf voor de centrale verwarming

Is uw oude cv-ketel toe aan vervanging? Bent u op zoek naar iemand voor cv onderhoud? Neem dan contact op met uw installatiebedrijf uit Veenendaal, A.W. van Kruistum. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit voor de centrale verwarming in uw huis:
• CV installatie
• CV-ketel vervangen
• CV onderhoud en storingen

Wij plaatsen vooral Nefit ketels, aangezien deze ketels energiezuinig zijn voor verwarming en warm water. Wanneer u liever een andere cv-ketel wilt, is dat natuurlijk mogelijk. Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor de centrale verwarming, plaatsen wij ook radiatoren. Bovendien is het ook geen probleem om de vloerverwarming voor u aan te leggen.

CV onderhoudscontract

Storingen in uw cv-ketel komen altijd ongelegen. Dan wilt u graag snel geholpen worden. Daarom starten wij binnenkort met ons onderhoudscontract. Met ons onderhoudscontract verzekeren wij u van snelle, vakkundige hulp. Wij adviseren u om uw cv-ketel elk jaar te laten onderhouden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Let op: vanaf 30 maart 2022 vervangen wij geen ketels meer en stopt ook het onderhoud. Wel kunt u ons gewoon nog inschakelen voor bijvoorbeeld een lekkage aan de radiator, problemen met de vloerverwarming, etc.

“Maak gebruik van ons cv onderhoudscontract, zodat u verzekerd bent van snelle, vakkundige hulp bij storingen”

Neem contact met ons op